Bringebærkyss

En frisk og søtsyrlig sommerdrikk fra tre ganger Norges beste bartender, Stian Wehus.

Ingredienser

  • 4 bringebær
  • 6 cl grapefruktjuice
  • 4 cl honningsirup*
  • Eggehvite av ca. ½ egg
  • Isbiter

Slik gjør du

  1. Ha alle ingrediensene bortsett fra isbitene i en shaker eller et Norgesglass med lokk. Knus bringebærene i bunnen av shakeren med en muddler eller en tresleiv. Rist alle ingrediensene sammen først uten isbiter, slik at eggehviten får pisket seg opp litt. Tilsett isbiter, og rist en gang til. Sil over i et passende glass.
  2. *Honningsirup lages av like deler akasiehonning og kokende vann. Ha honningen og det kokende vannet sammen og løs opp honningen. Vips, så har du honningsirup.
  3. Stian forteller: «Eggehviten gir ingen smak, men gjør at drinken får en litt tykkere munnfølelse, og ser veldig flott ut.»