Ingredienser
Fiskegryte
-
400
gr
fersk laks
-
10
stk
poteter
-
1
stk
gul løk
-
2
fedd
hvitløk
skrellede
-
1
boks
kikerter
-
1
ts
malt kanel
-
1
ts
malt cumin
-
2
ts
malt paprika
-
1
boks
hakkede tomater
-
2,5
dl
vann
-
1,5
dl
saltede peanøtter
knuste
Slik gjør du
-
Skjær potetene i biter/skiver. Skjær løken og hvitløken i skiver. Fres poteter, kikerter, løk og hvitløk i litt smør og olje. Strø over kanel, spisskummen og paprika. La alt steke sammen i et par minutter.
Tilsett hakkede tomater og vann. La det koke til potetene er møre.
-
Skjær laksen i terninger, og vend fisken forsiktig inn i den varme sausen 5-6 minutter før servering. Hakk eller støt peanøttene i morter, og strø nøttene over fiskegryten før servering.