Ingredienser
-
4
stk
Laksefilet
(4x125g)
-
1
stk
Løk
-
3
stk
Hvitløksfedd
-
200
g
Cherrytomater
-
1
stk
Rød paprika
-
200
g
Chorizo i skiver
-
1
ss
Paprikapulver
-
1,5
ss
Sambal oelek
-
1
ts
Salt
-
4
dl
Fullkornsris
-
7
dl
Vann
-
300
g
Ferdig skrelte reker
-
1
bunt
Persille til servering
Slik gjør du
-
Del laksen i store terninger. Finhakk løk og hvitløk, del tomatene i to, og paprikaen i små biter.
-
Fres grønnsakene og chorizoen litt i en kjele med olivenolje og tilsett tomater, paprika, paprikapulver, sambal oelek og salt. La det surre i noen minutter før du tilsetter risen og heller på vannet.
-
La det småkoke uten lokk i 35 minutter. La lakseterningene koke med i de siste 5 minuttene. Avslutt med å strø over rekene og smak til med nykvernet pepper og frisk persille.