Fiskeburger med fennikelsalat og salsa verde

Bytt ut kjøttburgeren med fiskeburger.

Ingredienser

Fiskeburger med fennikelsalat og salsa verde

  • 1 pk Fiskeburger, billig middag for en
  • 0,5 stk Sjalottløk
  • 1 ss Rødvinseddik
  • 1 liten neve Frisk persille
  • 3 ss Olivenolje
  • Flaksalt
  • Nykvernet pepper
  • 1 ss Majones (evt Creme Fraiche)
  • 0,5 ts Dijonsennep
  • 1 klype Sukker
  • 0,5 stk Fennikel
  • 1 stk Burgerbrød brioche
  • Ruccola

Slik gjør du

  1. Finhakk sjalottløken og legg i en skål sammen med eddiken. La det hvile i 10 minutter, hell av eddiken og rør inn finhakket persille, 1 ss olje og en klype salt.
  2. I en annen skål rører du sammen majones, 1 ss olje, sennep, sukker og en klype salt og pepper. Snitt fennikelen så tynt du klarer og vend den inn i majonesdressingen.
  3. Varm fisken i en stekepanne med 1 ss olje. Varm brødet i ovnen til det er lunt og server det toppet med fiskeburger, ruccola, fennikelsalat og salsa verde.