Fiskepinner med hjemmelaget coleslaw

Server med hjemmelaget coleslaw som tilbehør så har du en super hverdagsmiddag som hele familien vil sette pris på.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 1 pakke Findus Fiskepinner
  • 0,5 stk Hodekål
  • 2 stk Gulerøtter
  • 2 ss Lettrømme
  • 1 ts Dijonsennep
  • 1 ss Sukker
  • 1 ss Sitronsaft
  • 1 neve Koriander
  • 1 klype Salt og Pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225 grader, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
  2. I mellomtiden kan du lage coleslaw. Start med å snitte kål og gulrot i fine strimler. Bland sammen lettrømme, sennep, sukker, sitron og koriander. Tilsett kål og gulrøtter, rør godt om og smak til med salt og pepper. Middagen er nå klar, velbekomme.