Gå til hjemmesiden
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Ansvar
  • Ledige stillinger
  • Finn butikk

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss
  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss

Følg oss

Last ned app

Gå til hjemmesiden

KIWI Norge AS 3414 Lierstranda Postboks 551 Telefon: 32244000

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler. Les mer om vår personvernerklæring og informasjonskapsler.
  1. Hjem
  2. Oppskrifter
  3. Fisk og skalldyr
  4. Fiskepinner med hjemmelaget coleslaw

Fiskepinner med hjemmelaget coleslaw

Server med hjemmelaget coleslaw som tilbehør så har du en super hverdagsmiddag som hele familien vil sette pris på.

20 min
Middels
Fiskepinner med hjemmelaget coleslaw

Ingredienser

Slik gjør du

  • 1
    Varm ovnen til 225 grader, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
  • 2
    I mellomtiden kan du lage coleslaw. Start med å snitte kål og gulrot i fine strimler. Bland sammen lettrømme, sennep, sukker, sitron og koriander. Tilsett kål og gulrøtter, rør godt om og smak til med salt og pepper. Middagen er nå klar, velbekomme.