Fiskepinnetaco med enkel guacamole

Fiskepinner passer perfekt i tacolefser!

Ingredienser

Fiskepinnetaco

  • 1 pk Frosne fiskepinner
  • 1 pk Små tortillalefser
  • Ca. 2 dl Drømmelett
  • 1 pk Maiskorn
  • Ca. 100 g Revet ost
  • 1 stk Lime

Enkel guacamole

  • 2 stk Avokadoer
  • 1 stk Lime
  • 1 liten neve Frisk koriander (kan sløyfes)
  • Ca. 1 ts Salt

Slik gjør du

  1. Stek fiskepinnene gylne og sprø i ovnen etter anvisning på pakken.
  2. Pakk lefsene inn i aluminiumsfolie og legg dem inn sammen med fiskepinnene mot slutten av steketiden.
  3. Server lefsene toppet med Drømmelett, guacamole, fiskepinner, mais og ost.
  4. Skjær limen i båter og klem saften over.
  5. Del avokadoene i to og ta ut fruktkjøttet med en skje. Spar stenene, for hvis du legger dem i guacamolen etterpå, vil den forhindre at dippen blir brun.
  6. Mos avokadoen godt i en bolle med en gaffel, bland i limesaft og finhakket koriander (spar gjerne litt til servering) og smak til med salt.