Grillet laks med brokkolisalat og pinjekjerner

Ingredienser

  • 4 laksefileter
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,3 ts nykvernet pepper
  • 1 sitron
  • 2 pk. Grønn & Frisk brokkolisalat
  • 1 pk. pinjekjerner
  • 30 g Grana Padano

Slik gjør du

  1. Romtemperer fisken og gni den inn med litt salt og pepper. Grill den over direkte varme til den har fått fine grillmerker og lett slipper risten.
  2. Del sitronen i to og grill den med snittsidene ned til den har fått litt farge.
  3. Rist pinjekjernene gylne i en tørr stekepanne over middels varme.
  4. Vend sammen brokkolisalaten med dressingen i pakken. Riv laksen i grove biter og vend i. Topp med pinjekjerner, sitronsaft og Grana Padano revet i flak med en potetskreller.