Grønnsakschips med fiskepinner
Fiskepinner og rotgrønnsakschips med ruccula- og valnøttpesto er en middag både små og store vil elske.
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 200 grader.
-
Skrell og skjær grønnsakene i staver på 1x10 cm. Vend dem inn i olje, deretter griljermel og salt. Spre dem godt utover to stekebrett så ingen ligger oppå hverandre.
-
Bak chipsene i ovnen i 20 minutter.
-
Skru opp varmen til 225 og legg i fiskepinnene. Når chipsen og fiskepinnene er gylne og sprø, serveres de sammen med pestoen.
-
Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne over middels lav varme.
-
Avkjøl dem og legg dem i en foodprosessor sammen med finrevet hvitløk, ruccula og revet Grana Padano. Pulser det sammen til en grov miks.
-
Tilsett 1 ss sitronsaft og olje og rør det sammen med en skje. Smak til med salt, pepper og sitron.