-
Varm opp grillen.
-
Finhakk persille, bland med sort pepper, sitronsaft og olivenolje. Gni fisken i persilleoljen og la den marinere i 15 minutter.
-
Skjær et snitt i purreløkene på langs, uten å skjære helt gjennom. Skyll godt. Finhakk hvitløk og strø i snittet. Hell over olivenolje og sitronsaft. Legg purreløkene hele på grillen og legg lokk over. Grill purreløkene i 8-10 minutter, snu de innimellom. Grill klippfisken i 6-8 minutter på hver side.
-
Server fisk og grillet purreløk med tomatsalsa.
-
Skjær et kryss i toppen av tomatene og legg en og en i fosskokende vann i ca. 1 minutt eller til skallet slipper. Ta de opp, fjern skallet og hakk tomatene i fine terninger. Finhakk gul løk, koriander og fersk chili. Legg alt i en skål og press over litt lime. Smak til med salt.