Kreolsk laks med varm brokkoli- og tomatsalat

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 biter kreolsk laks à 125 g
  • 20 g smør
  • 1 stk sitron
  • 1 stk brokkoli
  • 1 pk cherrytomater
  • 0,5 stk rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk rødløk
  • 2 stk røde paprika
  • 2 ss rapsolje
  • 2 ss balsamicoeddik
  • svart pepper etter smak
  • grovt brød til servering

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader.
  2. Fordel smøret over fisken i aluminiumsformen og press over saften fra én sitron. Del brokkoli i biter og tomatene på midten. Finhakk chili og hvitløk. Kutt løk og paprika i grove båter. Varm en stor stekepanne med olje og stek grønnsakene.
  3. Sett inn fisken og la den steke i ca. 10-15 min. Når den er ferdig, heller du over balsamico og sort pepper etter smak.
  4. Server gjerne med grovt brød som du kan dyppe i kraften fra grønnsakene.