Ingredienser
Dette trenger du
-
4
biter
kreolsk laks
à 125 g
-
20
g
smør
-
1
stk
sitron
-
1
stk
brokkoli
-
1
pk
cherrytomater
-
0,5
stk
rød chili
-
2
fedd
hvitløk
-
1
stk
rødløk
-
2
stk
røde paprika
-
2
ss
rapsolje
-
2
ss
balsamicoeddik
-
svart pepper
etter smak
-
grovt brød
til servering
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 180 grader.
-
Fordel smøret over fisken i aluminiumsformen og press over saften fra én sitron. Del brokkoli i biter og tomatene på midten. Finhakk chili og hvitløk. Kutt løk og paprika i grove båter. Varm en stor stekepanne med olje og stek grønnsakene.
-
Sett inn fisken og la den steke i ca. 10-15 min. Når den er ferdig, heller du over balsamico og sort pepper etter smak.
-
Server gjerne med grovt brød som du kan dyppe i kraften fra grønnsakene.