Laks med feta og honning

Laks med feta og honning

Ingredienser

  • 4 stk Laksefilet (4x125g)
  • 4 g Fetaost
  • 2 ts Flytende honning
  • 1 klype Sort pepper (smak til)
  • 4 håndfuller Frisk spinat
  • 1 ss Rapsolje
  • 2 ss Kokt quinoa, kokes etter anvisning på pakken
  • 1 klype Salt og pepper (smak til)
  • 2 ss Balsamico eddik

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader. Legg lakseporsjonene i en ildfast form, og dryss over smuldret fetaost, honning og rikelig med svart pepper. Stekes midt i ovnen i ca. 12-14 minutter.
  2. Kok quinoa etter anvisning på pakken. Stek spinaten lett i rapsoljen og bland inn quinoa-frøene. Smak til med salt og pepper. Risle over litt balsamico eddik.
  3. Server laksen på spinat med quinoa.