Lakseceviche

med persille, koriander, grønnsaksstaver og dipp

Ingredienser

Lakseceviche

  • 600 g lakseloins
  • 2 stk sitroner
  • 0,5 stk agurk
  • 4 stilker stangselleri
  • 1 stk avocado
  • 1 potte bladpersille
  • 1 potte koriander
  • 1 pose sukkererter

Wasabirømme

  • 3 dl ekstra lettrømme
  • 3 ts wasabi
  • pepper

Slik gjør du

  1. Skjær fisken i tynne skiver og legg dem i en bolle. Press over saften av 2 sitroner. Vend fiskeskivene godt i sitronsaften. Sett i kjøleskapet i 2 timer.
  2. Kutt agurk og stangselleri på langs i staver. Del avokado i båter.
  3. Løft fisken opp av bollen, la sitronsaften renne av. Legg fiskeskivene på et fat med hakket persille og koriander.
  4. Bland rømme med wasabi og pepper.
  5. Server med grønnsaksstaver og wasabirømme, passer perfekt til den syrlige fisken.