Ingredienser
Lakseceviche
-
600
g
lakseloins
-
2
stk
sitroner
-
0,5
stk
agurk
-
4
stilker
stangselleri
-
1
stk
avocado
-
1
potte
bladpersille
-
1
potte
koriander
-
1
pose
sukkererter
Wasabirømme
-
3
dl
ekstra lettrømme
-
3
ts
wasabi
-
pepper
Slik gjør du
-
Skjær fisken i tynne skiver og legg dem i en bolle. Press over saften av 2 sitroner. Vend fiskeskivene godt i sitronsaften. Sett i kjøleskapet i 2 timer.
-
Kutt agurk og stangselleri på langs i staver. Del avokado i båter.
-
Løft fisken opp av bollen, la sitronsaften renne av. Legg fiskeskivene på et fat med hakket persille og koriander.
-
Bland rømme med wasabi og pepper.
-
Server med grønnsaksstaver og wasabirømme, passer perfekt til den syrlige fisken.