-
Sett ovnen på 180 grader
-
Vask grønnsaker og skrell gulrøtter. Lag “spaghetti” av gulrøtter og squash med en“grønnsaksspirelli”. (Du kan også bruke mandolin eller ostehøvel og skjære tynne skiver du deretter deler i spaghettilignende strimler). Skjær purren i tynne strimler på langs.
-
Fordel smøret over fisken i aluminiumsformen og stek den i ovnen i ca. 10- 15 min.
-
Ha rømme i en bolle og tilsett spinat og saften fra én lime. Kjør alt til en jevn konsistens med stavmikser og smak til med salt og pepper. Rasp løk og bland den godt inn i spinatrømmen.
-
Når fisken nesten er ferdig, koker du grønnsakene i 2 min så de mykner litt, men fortsatt er sprø. Ha grønnsaksspaghettien i dype tallerkner og fordel fisken over.
-
Topp med spinatrømme og friske spinatblader eller urter.