Ovnsbakt laks med limesmør og grillede grønnsaker

Sommerfavoritt!

Ingredienser

Ovnsbakt laks

  • 1 pakke Tinas Laksefilet
  • 1 pakke Tinas Limesmør
  • 2 stk gule paprika
  • 2 stk røde paprika
  • 1 stk squash
  • 5 stk sjalottløk
  • 1 pk ruccula ca. 125 g
  • 1 neve dill
  • olivenolje
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 175 grader. Legg laksestykkene i en ildfast form, pensle fisken med litt olje, salt og pepper. Sett fisken i ovnen i ca. 12-15 minutter, i mellomtiden gjør du klart grønnsakene.
  2. Del paprikaen i to og fjern kjernene, del både squash og paprika i store biter; ca. 3 cm tykke. Skrell og del løken opp i båter. Fres grønnsakene i en panne med olivenolje og litt salt. Hell dem over laksen og la alt steke sammen i ovnen til fisken er klar.
  3. Ta formen ut av ovnen og dryss over ruccola-salat og dill, samt klatter av limesmøret, slik at det smelter over grønnsakene og fisken.