Ingredienser
Sashimisalat
-
Lakseloins til 4 pers (600-800g)
-
2
pk
Røde linser
-
1
Avocado
-
0,5
Purre
-
2
Lime
-
4
ss
Soyasaus
-
2
ss
Olivenolje
-
Pepper
-
1
hode
Isberg salat
-
Fersk koriander til servering
Slik gjør du
-
Vask hendene godt før du håndterer rå fisk. Bruk en ren kniv og en skjærefjøl av plast. Skjær fisk i tynne skiver. Skyll linser i kaldt vann. Ha fisk og linser i en bolle. Del avokado i skiver og purre i tynne strimler, bland godt sammen med fisk og linser. Press over saft av 2 lime. Ha i soya, olivenolje og pepper. Bland forsiktig. Del isbergsalat på midten og skyll. Skill bladene forsiktig så du får små "fat" eller skåler. Fyll dem med laks- og linseblanding. Ha frisk koriander på toppen.
-
Smaker godt med frø eller nøtter som cashew, peanøtter, sesamfrø eller solsikkefrø.