Wok med laks

Kjapp, lett og sunn middag.

Ingredienser

  • 1 stk laksefilet 4x125g
  • 2 ss nøytral olje, raps eller solsikke, som tåler høy varme
  • 1 stk Paprika
  • 1 stk Brokkoli
  • 0,5 stk Squash
  • 1 stk Rødløk
  • 3 stk Gulrot
  • 2 ss Sesamfrø til servering
  • 1 neve Koriander til servering

WOKSAUS

  • 1 stk saften av lime
  • 3 ss soyasaus
  • 1 ss frisk, revet ingefær
  • 2 ss honning

Slik gjør du

  1. Skjær laksen i terninger, ca. 2 cm.
  2. Bland sammen woksausen.
  3. Del opp grønnsaker i grove biter, skiver og båter. Varm en stor stekepanne eller wokpanne med olje. Stek grønnsakene raskt, så de får litt farge, men fortsatt er sprø. Ha i woksausen og rør godt sammen. De siste 2 minuttene har du i laksen. Vend den forsiktig oppi, så den ikke faller fra hverandre.
  4. Server med et dryss sesamfrø og frisk koriander.