Grillet laks med eple, ruccula og pepperrot

Grillet laks med eple, ruccula og pepperrot

Server grillet laks med en salat med mange gode smaker.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Grillet laks med eple, ruccula og pepperrot

  1. Tenn på grillen.
  2. Skrell eplene og skjær dem i tynne skiver med mandolin eller kniv. Finsnitt vårløken. Legg det i en skål, tilsett olivenolje og smak til med pepperrotkrem og salt.
  3. Grill laksefiletene 4-5 minutter på hver side. Avslutt grillingen med skinnsiden ned, slik at skinnet blir ekstra sprøtt. Salte og pepre.
  4. Bland dressingen lett inn i eplesalaten og ruccolaen på et fat. Legg på grillet laks, topp med finhakket persille og strø over salt og pepper. Server med kokte poteter eller brød.

Dressing

  1. Rør sammen ingrediensene til dressingen, og pisk til fløten tykner. Smak til med salt og pepper.