Grønn laksepanne

Grønn laksepanne

Billig middag for én på 1-2-3.

Ingredienser

  • 1 Billig middag på 1-2-3 Laksefilet
  • Olje til steking
  • 0,5 pose Sukkererter
  • 2 Vårløk
  • 1 fedd Hvitløk
  • 1 Avokado
  • Salt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skjær skinnet av laksen og del den i grove terninger. Stek lett i en varm panne med olje og legg til side. Skjær sukkererter og vårløk i biter og hvitløken i tynne skiver. Del avokadoen i to, fjern steinen og bruk en skje for å få ut fruktkjøttet. Skjær det i skiver. Stek sukkerertene og vårløken raskt i fettet fra fisken og tilsett avokadoen. Vend forsiktig et par ganger og legg så fisken tilbake i pannen. La det surre i ett minutt, smak til med salt og pepper, riv over sitronskall og server.