Grønn laksepanne

Kjapp, sunn og billig middag for én.

Ingredienser

  • 1 laksefilet
  • 1 ss olje til steking
  • 0,5 pose sukkererter
  • 2 stilker vårløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 avokado
  • salt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skjær skinnet av laksen og del den i grove terninger. Stek lett i en varm panne med olje og legg til side.
  2. Skjær sukkererter og vårløk i biter og hvitløken i tynne skiver. Del avokadoen i to, fjern steinen og bruk en skje for å få ut fruktkjøttet. Skjær det i skiver.
  3. Stek sukkerertene og vårløken raskt i fettet fra fisken og tilsett avokadoen. Vend forsiktig et par ganger og legg så fisken tilbake i pannen.
  4. La det surre i ett minutt, smak til med salt og pepper, riv over sitronskall og server.