Laks med grillet salat, avokado, eggeplommer og Grana Padano

Hvorfor ikke grille hele middagen? Også salaten blir god når du griller den.

Ingredienser

Laks med grillet salat, avokado, eggeplommer og Grana Padano

  • 4 stk 125 gram Laksefilet
  • 2 stk Hjertesalat
  • Olivenolje
  • 2 stk Avokado
  • 4 stk Egg
  • 200 g Grana Padano
  • 1 stk Sitron
  • Salt og pepper
  • 1 neve Koriander

Slik gjør du

  1. Salte og pepre laksefiletene, og hell over noen dråper olivenolje.
  2. Del salathodene i to, og hell noen dråper olivenolje over salatbladene.
  3. Del avokadoene i to og fjern stenene. Skill eggeplommene fra hvitene og riv Grana Padanoen.
  4. Grill laksen og salaten over høy varme. Bruk gjerne en grillrist.
  5. Anrett salaten og laksen på et fat. Legg avokado-halvdeler oppå salaten og topp disse med hver sin eggeplomme i gropen der avokadosteinen lå.
  6. Dryss over revet Grana Padano, hakket koriander og skvis over saften fra sitronen. Server!