Laks med nøttemiks, epler og rosiner

Denne enkle og gode lakseretten lager du på 1-2-3.

Ingredienser

Laks med nøttemiks, epler og rosiner

  • 2 pakker lakseterninger à 350 g
  • 4 porsjoner couscous
  • 1 dl rosiner
  • 1 dl nøttemiks
  • 2 ss smør
  • 2 stk epler
  • 0,5 ts flaksalt
  • 2 stk lime
  • 4 ss kesam
  • 1 liten neve kruspersille

Slik gjør du

  1. Kok couscousen etter anvisning på pakken. Bland rosiner og grovhakkede nøtter og sett dem til side.
  2. Smelt smøret i en stekepanne på middels varme. Skjær eplene i små terninger. Legg i fisken og eplene, strø over en klype salt og stek til fisken er gjennomstekt og eplene har fått en fin stekeskorpe. Mot slutten av steketiden tilsetter du nøtteblandingen.
  3. Riv skallet av limen og legg det til side. Klem limesaften over fisken.
  4. Server couscousen toppet med fisk og nøtteblanding, kesam, grovhakket kruspersille og limeskall.