Ingredienser
Laks med nøttemiks, epler og rosiner
-
2
pakker
lakseterninger à 350 g
-
4
porsjoner
couscous
-
1
dl
rosiner
-
1
dl
nøttemiks
-
2
ss
smør
-
2
stk
epler
-
0,5
ts
flaksalt
-
2
stk
lime
-
4
ss
kesam
-
1
liten neve
kruspersille
Slik gjør du
-
Kok couscousen etter anvisning på pakken. Bland rosiner og grovhakkede nøtter og sett dem til side.
-
Smelt smøret i en stekepanne på middels varme. Skjær eplene i små terninger. Legg i fisken og eplene, strø over en klype salt og stek til fisken er gjennomstekt og eplene har fått en fin stekeskorpe. Mot slutten av steketiden tilsetter du nøtteblandingen.
-
Riv skallet av limen og legg det til side. Klem limesaften over fisken.
-
Server couscousen toppet med fisk og nøtteblanding, kesam, grovhakket kruspersille og limeskall.