Laks med tomat og chili

Kjempegod fiskerett full av vitaminer og herlige smaker.

Ingredienser

Laks med tomat og chili

  • 4 stk Laksefilet á 125 gram
  • Boil-in-Bag jasminris
  • 20 stk Cherrytomater
  • 0,5 stk Bunt frisk persille
  • 0,5 stk Chili
  • 1 stk Spiss søtpaprika
  • 6 ss Sweet Chili Saus
  • 1,5 ss Olivenolje
  • 1 klype Salt
  • 2 ss Majones

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Del cherrytomatene i to, finhakk persillen og chilien, skjær paprikaen i tynne skiver og legg dem i en bolle. Spar litt persille til servering. Vend inn 2 ss Sweet Chili og 1⁄2 ss olivenolje i grønnsakene.
  3. Varm 1 ss olivenolje i en stekepanne på middels til høy varme. Strø en klype salt over fisken og stek den i 3-5 min på ene siden, deretter 2-3 min på den andre.
  4. Bland sammen 4 ss Sweet Chili og majones i en liten skål, og server laksen på risen. Topp med tomatmiks, chilimajones og litt ekstra persille.