Poke bowl med ponzusaus

Sunt, friskt og kjempegodt!

Ingredienser

Poke bowl med ponzusaus

  • 400 g lakseloin
  • 3-4 porsjoner boil-in-bag jasminris
  • 2 stk avokadoer
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk agurk
  • 1 dl frosne erter, tint
  • 1 stk mango
  • 2 stk vårløk
  • 1 neve frisk koriander
  • 1 ss sesamfrø

Ponzu-saus

  • 4 ss soyasaus
  • 1 ts honning
  • 1 ts hvitvinseddik
  • saften av en lime
  • 0,5 stk sitron, skallet

Slik gjør du

  1. Kok risen etter anvisning på pakken.
  2. Skjær laksen og avokadoen i tynne skiver. Skrell gulroten og skjær den først i skiver på langs, så i tynne fystikkstaver. Skjær agurken og mangoen i små terninger. Snitt vårløken fint.
  3. Server risen i store boller toppet med ingrediensene i små grupper. Topp med hakket koriander og sesamfrø og server med ponzu-sausen.
  4. Pisk sammen ingrediensene til ponzu-sausen og la den stå i 10 minutter.