Potettortilla med varmrøkt laks og dill

Smakfull smårett på grillen.

Ingredienser

  • 300 g varmrøkt laks
  • 700 g skrelte kokefaste poteter
  • 1 stk Løk
  • 1 dl Olivenolje
  • 7 stk Egg
  • 1 ts Salt
  • 1 potter dill
  • sitronskiver

Slik gjør du

  1. TORTILLA Del potetene i 0,5 cm tykke skiver. Skjær løken i tynne skiver. Stek potetene og løken i olivenolje til det blir mørt, det tar cirka 10-15 minutter, salt underveis. Avkjøl. Visp sammen eggene i en skål og vend inn potetene. Varm opp stekepannen igjen, hell i blandingen og stek på middels høy varme til røren setter seg langs kanten, men fortsatt er litt løs og kremet i midten. Dekk tortillaen med et flatt lokk og vend den opp ned. La den så gli tilbake i pannen med den stekte siden opp. Stek videre på den andre siden i et par minutter, til den er gyllen og sprøstekt. Server med varmrøkt laks og pynt med grovhakket dill og sitronskiver.