Stekt laks med urte-couscous og granateple

Kjempegod fiskemiddag på 1-2-3.

Ingredienser

Stekt laks med urte-couscous og granateple

  • 1 pk Billig middag for 1 laksefilet
  • 1 ss Olivenolje
  • 1,5 dl Couscous
  • 1 terning Grønnsaksbuljong
  • 0,5 stk Granateple
  • 1 stk Lime, skall og saft
  • 1 neve Mynteblader
  • 1 neve Persille
  • 1 ss Sriracha
  • 1 dl Drømmelett
  • 0,3 ts Salt
  • Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Kok couscousen etter anvisning på pakken med en buljongterning i vannet. Rens granateplet og legg kjernene til side. Stek laksen i ca. 3 minutter på hver side i olje på middels til høy varme i en stekepanne. La den hvile i noen minutter. Bland couscousen med granateplekjernene, skallet av 1 lime, saften av 1⁄2 lime, hakket mynte og persille. Rør sammen sriracha, Drømmelett, salt og pepper i en liten skål. Server laksen med couscousen og dressingen.