Middagsboller av fisk med syltet rødkål og brun saus

Har du smakt nyheten Fiskemannen Middagsboller? Et perfekt alternativ for alle som ønsker å spise litt mer fisk.

Ingredienser

  • 1 pose Fiskemannen middagsboller
  • 600 g Poteter
  • 1 pk Brun saus
  • 200 g Gulrøtter
  • 1 stk Brokkoli
  • 1 stk Bladsalat

Hurtigsyltet rødkål

  • 400 g Strimlet rødkål
  • 1 stk Lime, saften
  • 0,5 ss Sukker
  • 0,5 ts Salt

Slik gjør du

  1. Stek Middagsbollene etter anvisning på pakningen.
  2. Kok poteter, gulrot og brokkoli.
  3. Strimle rødkål og hurtigsylt ved å presse limesaft over og massere med litt sukker og salt.
  4. Tilbered brun saus etter anvisning på pakningen.
  5. Server middagsbollene med poteter, kokte grønnsaker, syltet rødkåk, bladsalat og brun saus - og nyt en enkel og sunn fiskemiddag!