Ingredienser
Chimichurri
-
1,5
dl
persille, lett sammenklemt
-
2
fedd
hvitløk
-
1
rød chili
-
1
dl
olivenolje
-
2
ss
rødvinseddik
-
1
ts
tørket oregano
-
0,3
ts
flaksalt
-
0,3
ts
nykvernet pepper
-
4
ørretfileter
-
1
pk.
Grønn & Frisk Båtpoteter
-
1
pose
Grønn & Frisk ruccula
Slik gjør du
-
Finhakk persille, hvitløk og chili (fjern frøene for en mildere smak) og rør det sammen med resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper. La sausen hvile i noen minutter før servering.
-
Romtemperer fisken og gni den inn med litt salt og pepper.
-
Tilbered potetene på grillen etter anvisning på pakken.
-
Grill fisken over direkte varme til den har fått fine grillmerker og lett slipper risten.
-
Server ørreten med potetene, en neve ruccula og et par skjeer chimichurri-saus.