Ingredienser
-
4
stk
Laks- og torskeburgere
-
4
stk
grove burgerbrød
-
500
g
Poteter
-
2
ss
olje
-
1
stk
Avokado
-
4
stk
Vårløk
-
1
stk
Hjertesalat
Agurksalat
-
0,5
stk
agurk
-
1
neve
dill
-
2
ss
hvitvinseddik
-
salt og pepper etter smak
Sitronmajones
-
1
dl
majones
-
2
ss
sitronsaft
-
1
ts
finrevet sitronskall
Slik gjør du
-
Skjær potetene i båter og ha de i en ildfast form. Ha over olje og bland godt sammen. Stek i ovnen på 220 grader i ca. 25 minutter. Smak til med salt og pepper.
Grill laks- og torskeburgere i ca. 3-4 minutter på hver side. Smør sitronmajones på bunnbrød. Topp med hjertesalat, gurkmiks, burger, avokado i skiver og strimlet vårløk.
-
Skjær agurken med en ostehøvel. Finhakk dillen og bland den sammen med agurk, eddik, salt og pepper. La den stå i 1 time og hell ut overflødig væske før servering.
-
Bland sammen alle ingrediensene til en syrlig majones.