Ørret med sukkererter og fullkornspasta

Med få ingredienser lager du en god middag med ørret, sukkererter og fullkornspasta. En rett som passer til hele familien.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 600 g ørret i terninger
  • 300 g fullkornspasta
  • 2 dl lett matfløte
  • 1 terning fiske- eller grønnsaksbuljong
  • 2 poser sukkererter
  • 1 bunt vårløk
  • salt
  • hvit pepper
  • frisk dill til servering

Slik gjør du

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Kok opp matfløten og tilsett buljongen.
  3. Skjær sukkererter på midten og vårløk i strimler. Ha grønnsakene i gryten. Smak til med salt og pepper.
  4. Ha fisken i sausen og la den trekke i ca. 5 minutter.
  5. Bland pastaen med sausen og fordel i dype tallerkener. Topp med dill.