-
Legg Sticks-pinner og vanlige grillspyd (dersom du bruker varianter i tre) i vann - tørre grillspyd tar lett fyr!
-
Kok couscousen etter anvisning på pakken.
-
Tørk godt av fisken og tre filetene på hver sin Sticks-pinne på langs.
-
Skjær squashen i 1 cm tykke skiver og paprikaen i terninger på 3 x 3 cm.
-
Hold aspargesstilkene mellom fingrene og bøy til de brekker. Kast enden og del stilken i tre.
-
Tre biter av squash, paprika, asparges, tomat og sopp om hverandre på de vanlige grillspydene.
-
Pensle spydene med litt olje og strø over noen klyper salt og pepper.
Grill dem over direkte varme på grillen.
-
Rør sammen yoghurt, finrevet sitronskall og finhakkede urter i en skål og smak til med litt salt.
-
Del sitronen i to og grill den i et par minutter med snittsiden ned. Klem sitronsaften over grillspydene og server dem sammen med couscous og yoghurtsaus.