Ingredienser
Ovnsbakt steinbit med sjalottløk
-
8
stk
Steinbitfileter à 100 gram
-
4
ss
Olivenolje
-
8
stk
Sjalottløk
-
2
ss
Majones
-
1
ss
Dijon-sennep
-
2
ss
Grovhakket kapers
-
1
neve
Frisk timian
-
1
neve
Frisk kruspersille
-
2
ss
Smør
-
0,5
ts
Nykvernet pepper
Sennepssmuler
-
4
tykke skiver
Hvitt brød
-
1
ss
Dijon-sennep
-
1
ss
Olivenolje
-
1
pose
Babyleaf
-
1
stk
Sitron
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 200 grader.
Fordel 2 ss olivenolje i en stor ildfast form og legg i fiskefiletene. Rens og del sjalottløken i to og legg dem innimellom fiskebitene.
-
Bland majones med sennep og grovhakket kapers. Smør majonesmiksen over fisken og dryss sennepssmulene over både løken og fisken. Finhakk urtene og strø dem over.
-
Legg i to klatter smør og avslutt med nykvernet pepper og 2 ss olivenolje. Stek i ca. 30 min til fisken er gjennomstekt og løken myk. De siste 2 minuttene skrur du på grillen på ovnen på maks varme for en gyllen skorpe.
Server med en håndfull babyleaf og et par sitronbåter.
-
Riv brødet i grove biter og kjør det til grove smuler i en foodprosessor sammen med sennep og olivenolje.