Carbonara med torsk og bacon
Du øker lett antall fiskemiddager med å tilsette fisk i retter der den vanligvis ikke hører hjemme. Overraskende godt!
20 min
MiddelsSlik gjør du
- Kok pasta etter anvisning pa° pakken.
- Finhakk bacon og stek det i panne på høy varme. Når det er sprøtt tar du det ut av pannen. La baconfettet være i. Det skal du steke fisken i. Hold baconet varmt.
- Del torsken i 4 biter hvis det er en hel filet. Stek fisken i baconfettet i cirka 5 min på hver side. Den skal flake seg når den er ferdig.
- Bland eggeplommer, revet ost, sennep og matfløte i en stor bolle. Når pastaen er ferdig, siler du fra vannet og har pastaen i bollen. Ha gjerne med litt kokevann. Stivelsen i vannet gjør retten mer kremete. Bland pastaen og eggeblandingen raskt sammen. Ha i bacon og sort pepper. Bland godt. Smak til med salt.