Ingredienser
Dette trenger du
-
400
g
utvannet klippfisk
-
120
g
rensede reker
-
4
ss
usaltet smør
-
1
potte
grovhakket dill
-
kvernet pepper
-
1
stk
skall av sitron
-
1
bunt
asparges
-
4
pers
tagliatelle
-
8
ss
revet parmesan
-
1
ss
usaltet smør
Slik gjør du
-
Trekk klippfisk i rikelig med kokende vann i ca. 10-12 min.
-
Samtidig som fisken trekker, koker du aspargesen fingermyk. Dette tar ca. 2 min. Bruk rikelig med vann tilsatt ca. 1 ts salt og en knivsodd sukker.
NB! Husk å skjære av den nederste delen av aspargesen, ca. 2 cm.
-
Smelt smør og bland inn dill, revet sitronskall og smak til med kvernet pepper. La vannet renne godt av fisken og anrett den på tallerken over aspargesen. Topp med reker og dillsmør.
Serveres med tagliatelle, litt smør og parmesan.