Kokt torsk med pepperrotsaus

Gjør denne retten enda sunnere med dine favorittgrønnsaker - godt med erter eller grønne bønner. Tips: Du kan også bruke sei eller laks.

Ingredienser

Kokt torsk med pepperrotsaus

  • 600 g torsk
  • 2 stk egg
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • salt
  • hvit pepper
  • 1 neve bladpersille
  • 1 neve dill
  • 5 dl vann
  • 1 ss pepperrot fra tube
  • 1 terning grønnsaksbuljong
  • poteter

Slik gjør du

  1. Hardkok eggene.
  2. Visp sammen mel og litt av melken i en kasserolle. Tilsett resten av melken. La det få et oppkok. Smak til med salt og hvit pepper. Tilsett urter og pepperrot.
  3. Kok opp 5 dl vann og buljong. La fisken trekke på svak varme i ca 3 minutter. Grovhakk eggene og ha dem i sausen eller server dem ved siden av. Server fisken med saus, egg og kokt potet.