Pankopanert torsk

Panko er en tradisjonell japansk panering laget av brød uten skorpe som gir et sprøere og luftigere resultat. Fisken kjøpes ferdig panert i din KIWI-butikk.

Ingredienser

  • 4 stk pankopanert torsk
  • Poteter
  • 1 stk Agurk
  • 1 stk Rødløk
  • 1 pose Baby leaf mix

REMULADE

  • 1,5 dl ekstra lettrrømme
  • 3 ss Majones ekte
  • 0,5 dl Kapers
  • 1 dl Sylteagurk
  • 1 ss Sennep
  • 1 kopp frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Kok potetene. Stek torsken som beskrevet på pakken, skjær agurk og rødløk i skiver og del hjertesalaten i to. Legg salaten på en tallerken og topp med agurk og rødløk.
  2. Bland sammen rømme, majones og kapers i en bolle. Grovhakk sylteagurk og ha i remuladesausen sammen med sennep og finhakket gressløk. Smak til med salt og pepper. Server fisken med remulade og kokte poteter.