Ingredienser
Torsk
-
800
g
torskefilet
-
Smør til steking
-
Salt
-
Pepper
Ertesaus
-
1
stk
liten løk
-
1
fedd
Hvitløk
-
500
g
Erter
-
3
ss
Olivenolje
-
1
dl
Seterrømme
-
1
stk
saften fra sitron
Pasta
-
400
g
tagliatelle
-
1,5
dl
Hasselnøtter
-
0,5
potte
Basilikum
Slik gjør du
-
Salte og pepre fisken. Stek den på middels varme i litt smør til fisken flaker seg.
-
Finhakk løk og hvitløk. Ha det i en kasserolle sammen med erter og olivenolje. Varm opp og la det stå på svak
varme i ca. 5 min mens du rører.
Tilsett seterrømme og saften av en sitron. La det koke opp og kjør alt glatt med stavmikser. Hold det varmt.
-
Grovhakk hasselnøtter og rist de i en tørr panne.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Bland den ferdig kokte pastaen med den varme ertesausen og fordel i fire dype bolle. Legg på torsk og strø over hasselnøtter og noen friske basilikumblader.