Ingredienser
-
600
g
skrei- eller torskefilet
-
8
st
amadinepoteter
-
1
eske
cherrytomater
-
1
stk
sjalottløk
-
3
st
hvitløksfedd
-
200
g
soltørkede tomaterer
-
1
stk
hakket rød chili
-
1
boks
hakkede tomater
-
1
dl
olivenolje
-
0,5
ts
havsalt
Slik gjør du
-
Del skreifileten i store biter. Skjær potetene i tynne skiver, og legg disse i bunnen av en ildfast form. Legg over torsken og deretter de hele tomatene.
-
Skjær sjalottløk i skiver, finhakk hvitløk, soltørket tomat og chili og fres det i olivenolje i en kjele i noen minutter. Tilsett så de hakkede tomatene og kok opp. Fordel blandingen godt over i den ildfaste formen.
-
Stekes i ovn på 180 grader i ca. 20 minutter. Server med ris eller godt brød.