Torsk i kokos og curry

Skal vi spise mer fisk må det smake godt. Prøv denne enkle oppskriften.

Ingredienser

Torsk i kokos og curry

  • 800 g Torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 ts Salt
  • 1 Purre
  • 1 Paprika
  • 1 pakke Sukkererter
  • 2 ss Rapsolje
  • 0,5 Fiskebuljongterning
  • 4 dl Kokosmelk
  • 1 ss Curry paste red

Slik gjør du

  1. Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt. Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk. Ha i kokosmelk, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp. Rør inn curry paste og kok opp. Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter. Server med ris ved siden av.