Torsk i ovn med mango og nudler

Server gjerne med limebåter ved siden av.

Ingredienser

  • 400 g torskefilet
  • 3 ss Soyasaus
  • 2 stk Lime
  • 2 ss Sesamfrø
  • 0,5 stk rød, finhakket chili
  • 2 ss olje
  • 2 ts Wasabi
  • 1 pakke eggnudler
  • 4 stilker Vårløk eller en bit purre
  • 0,5 stk Agurk eller squash
  • 1 stk Mango
  • 1 pose Baby leaf mix
  • 1 potte Koriander

Slik gjør du

  1. Sett ovnen pa° 180 grader. Fordel fisken i en ildfast form. Bland soya-saus, saften fra 2 lime, sesamfrø, finhakket chili, olje og wasabi godt i en bolle. Hell sausen over fisken og sett formen i ovnen.
  2. Kok nudler etter anvisningen pa° pakken og kjøl de raskt ned i kaldt vann na°r de er ferdige. Hakk va°rløk og agurk i tynne skiver. Del opp mango i mindre biter. Bland sammen med nudlene i en stor bolle.
  3. Na°r fisken er ferdig etter ca 20 min, deles den opp i mindre biter i formen. Hell fisk og saus over i nudel- salaten. Bland godt sammen. Til slutt har du i en pose Baby leaf mix og topper med frisk koriander. Server gjerne med limeba°ter ved siden av.