Torsk med grillet brød, asparges og brunet smør med lime og kapers
Lime og kapers tilfører denne retten en syrlighet og salthet som passer veldig godt til torsken.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- Sett ovnen på 180 grader. Legg torsken i en ildfast form, dryss over litt olje og stek i ovnen i ca. 15 minutter.
- Smelt smør i en panne på middels varme til det blir nøttebrunt. Ta pannen av varmen, rør inn kapers og press over saften av 1 lime. Smak til med salt og pepper.
- Kok opp vann til aspargesen og vask hjertesalaten. Riv brødet i store biter og rist det sprøtt i en tørr panne. Forvell asparges i 2 minutter og skyll raskt under kaldt vann.
- Fordel hjertesalat og asparges på et stort fat. Legg på sprø brødkrutonger og torskestykker. Drypp over brunet smør rett før servering. Topp med frisk persille og nyt!