-
Sett ovnen på 180 grader. Sett en langpanne med et par cm vann på nest nederste rille. Kok fisk i vann og litt salt. Del i små biter og sett til side. Ta vare på ca 3 dl. av kokevannet . Kok makaronien halvparten av oppgitt koketid.
-
Smelt smør, rør inn mel og spe vekselvis med melk og kokevannet fra fisken mens du rører til du har en tykk hvit saus. Ha i krydder, salt og pepper. Ha i halvkokt makaroni og fisk, og rør godt. Del kjøttpølsene i små terninger og ha i sausen. Visp egget og rør det så godt inn i sausen.
-
Smør en brødform på ca 1,5 liter (vanlig størrelse) og hell fiskesausen oppi. Strø griljermel på toppen og legg på baconskiver. Stek i ca 45 minutter på 180 grader i vannbad. Server med kokte poteter, smeltet smør og råkost av gulrot/kålrot.