Asiatisk torsk

Kjapp, sunn og billig middag for én.

Ingredienser

  • 200 g Torskefilet
  • 1 dl Fullkornsris
  • 2 ss Dijonsennep
  • 4 cm Ingefær
  • Smør til steking
  • 1 ss Soyasaus
  • 1 ss Honning
  • 2 ss Sitronsaft
  • 2 Vårløk
  • 5 Tørkede aprikoser
  • 0,5 pose Sukkererter

Slik gjør du

  1. Kok risen etter anvisning på pakken.
  2. Stek torsken i ca. 3 minutter på den ene siden i en panne med smør, snu og smør på dijonsennep og stek i ytterligere 3 minutter.
  3. Skrell og riv ingefæren og bland med soyasaus, honning og sitronsaft i en liten bolle. Snitt vårløk, aprikos og sukkererter fint og vend det inn i sausen.
  4. Server risen toppet med fisk og saus.