-
Salt fisken lett og romtemperér den i 20 minutter.
-
Kok risen etter anvisning på pakken og forvarm ovnen til 180 grader. Bak fisken i 5-6 minutter og la den hvile noen minutter på stekebrettet før servering.
-
Kutt sjalottløk og hvitløk i tynne strimler. Hell av bønnevæsken. Varm en kjele med 1 ss olivenolje og tilsett den kuttede løken. Stek den til den blir blank og tilsett bønnene. Hell i melken og gi det et oppkok.
-
Kjør sausen sammen med stavmikser og smak den til med soyasaus, litt salt og sitronsaft.
-
Skjær gul og rød løk i tynne båter. Varm en stekepanne med 1 ss olje og stek løken raskt.
-
Kutt selleristengene i tynne skiver og legg dem i sammen med en klype salt. Hell bønnesausen over og skru ned temperaturen. Er sausen for tykk kan du tilsette litt vann.
-
Brun smøret i en kjele. Avkjøl det lett og bland inn soyasaus og finhakket sjalottløk.
-
Snitt hjertesalaten i skiver på ca. 1 cm og del tomatene i to. Server sammen med risen og fisken toppet med saus, soyasmør og et dryss persille.