Fiskekaker med pannestekte grønnsaker

Denne middagen lager du på et kvarter.

Ingredienser

Fiskekaker med pannestekte grønnsaker

  • 8 stk Grove fiskekaker
  • 4 stk Vårløk
  • 1 bunt Asparges
  • 1 ss Smør
  • 1 ss OIivenolje
  • 0,5 ts Flaksalt
  • 0,5 ts Nykvernet pepper
  • 4 dl Frosne erter
  • Grana Padano til servering
  • Lime til servering

Slik gjør du

  1. Skjær vårløk og asparges i diagonale skiver. Varm opp smør og olje i en panne på middels varme. Stek vårløken i et par minutter og legg i aspargesen og en klype salt og pepper.
  2. Når aspargesen så vidt har blitt litt myk, men fremdeles har tyggemotstand, skrur du av varmen og vender inn de frosne ertene. Smak til med salt og pepper og legg grønnsakene til side.
  3. Varm opp fiskekakene i den samme pannen.
  4. Riv tynne skiver av Grana Padano over grønnsakene med en potetskreller og server sammen med fiskekakene. Server fiskekakene sammen med grønnsakene og en båt lime.