Grillet klippfisk med tomatsalsa
Lekker smårett på grillen som kombinerer grillet klippfisk med en frisk tomatsalsa.
20 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- Vann ut klippfisken skikkelig – omkring 1 døgn per cm tykkelse på fisken. Husk å skifte vann et par ganger i døgnet. Eventuelt kjøp ferdig utvannet klippfisk. La fisken få renne av seg på et kjøkkenhåndkle.
- Finhakk hvitløkfeddene og bland dem sammen med olivenoljen.
- Pensle fisken med hvitløksolje og grill den med brødet over middels-høy varme et par minutter på hver side.
- Tomatsalsa: Del tomatene opp i små terninger, finhakk chili, rødløk og halvparten av korianderbladene.
- Bland alt i en skål og skvis over limesaft. Smak til med olivenolje, salt og nykvernet svart pepper.
- Server fisken toppet med salsaen. Pynt med den andre halvparten av korianderbladene og spis med en gang.