Kjapp bacalao med potetmos

Kjapp bacalao med potetmos

Denne bacalaoen passer like godt til hverdags som til fest.

Ingredienser

Kjapp bacalao med potetmos

  • 600 g Torskefilet
  • 5 stk Store poteter
  • 3 ss Olivenolje
  • 2 bokser Hermetiske tomater
  • 2 fedd Hvitløk
  • 2 stk Paprika
  • 2 stk Små løk
  • 1 ts Cayennepepper
  • 1 dl Svarte oliven
  • 2 ss Smør
  • 3 ss Melk
  • 1 ts Salt
  • 0,5 ts Pepper
  • 1 potte Persille

Slik gjør du

  1. Varm opp vann i en kjele. Skrell potetene og skjær dem i små terninger og kok dem møre i ca. 10 min. Skjær torsken i store terninger og løken og paprikaen i tynne skiver. Varm olivenolje i en dyp stekepanne. Ha i løken og paprikaen, rør rundt og hell i de hermetiske tomatene. Riv over hvitløken med et rivjern og dryss over cayennepepper og oliven. Rør rundt og legg torsken oppå. Sett på lokk og og la den trekke i 7-9 min. på svak varme. Hell av vannet på potetene, mos dem og bland i smør og melk. Topp bacalaoen med persille og server med potetmos.