Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og asparges

Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og asparges

Lag en spennende fiskepakke til middag.

Ingredienser

Ovnsbakt torsk med grønnsaker

  • 1 pk Billig middag for 1 Torskefilet
  • 0,5 bunt Asparges
  • 1 stk Gulrot
  • 0,5 stk Pastinakk
  • 0,2 stk Sellerirot
  • 4 stk Timianstilker + ekstra til servering
  • 0,5 stk Sitron
  • 0,5 ts Flaksalt
  • Nykvernet pepper
  • 1 ss Olivenolje

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Gjør klart et bakepapir og legg fisken på midten.
  3. Bryt av og kast endene på aspargesen. Snitt resten i to på langs. Skrell resten av grønnsakene og skjær dem i fine staver. Legg dem oppå fisken sammen med timian, sitronen i skiver, salt og pepper. Hell over 1 ss olivenolje og pakk sammen bakepapiret.
  4. Fest det godt og bak pakken med skjøten opp i 15 minutter eller til fisken er gjennomstekt. Server med et ekstra dryss av hakkede timianblader.