Oyster og spring onion torsk

Denne middagen tar under 20 minutter å lage.

Ingredienser

  • 400 g Lettsaltet torsk
  • Ybarra olivenolje
  • 2 ss Soyasaus
  • 400 g Quinoa, Go Green
  • 2 stk Vårløk
  • 1 pose Råkost mix
  • 120 g Blue Dragon Oyster & Spring onion sauce
  • Ybarra grønne oliven uten sten

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 °C . Smør en ildfast form med olivenolje. Pensle torsken med soyasaus. Legg den i formen og stek den i 15 minutter. Tilbered quinoa etter anvisning på pakken.
  2. Hakk vårløken. Varm olivenolje i en wok-/stekepanne, og stek råkostmixen på høy varme et par minutter. Tilsett Blue Dragon Oyster & Spring Onion og 2/3 av vårløken. Wok videre i 30 sekunder. Server torsken med Quinoa og wokkede grønnsaker. Topp hele retten med grovhakkede grønne oliven og resten av vårløken.