Pankopanert torsk med potetmos og erter

Pankopanert torsk med potetmos og erter

Husk at panert fisk er akkurat like sunt som annen fisk!

Ingredienser

Pankopanert torsk med potetmos og erter

  • 700 g pankopanerte torskenuggets eller pankopanert torskefilet
  • 8 stk poteter
  • 2 ss smør
  • 0,25 ts malt muskatnøtt
  • 1-2 dl lettmelk
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 1 liten neve frisk gressløk
  • 2 dl frosne erter
  • remulade, rømme eller ketchup til servering

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Kok potetene møre. Hell av vannet, tilsett smør, muskat og 1 dl melk og stamp det sammen til en mos. Tilsett mer melk ved behov. Smak til med salt og pepper og topp med finhakket gressløk.
  3. Kok opp ertene.
  4. Server fisken sammen med potetmos, erter og en skje remulade, rømme eller ketchup.