Torsk med selleri- og potetmos, balsamicovinaigrette, pinjekjerner og sitron

Torsk med selleri- og potetmos, balsamicovinaigrette, pinjekjerner og sitron

Denne torskemiddagen gjør hverdagen til en fest.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Torsk med selleri- og potetmos, balsamicovinaigrette, pinjekjerner og sitron

  1. Skrell selleriroten og potetene, kutt dem i biter og kok dem i vann til de er møre. Spar 2 ss av kokevannet før du heller av vannet. Mos selleriroten og potetene og bland inn kokevannet, smør, finrevet hvitløk og matfløte. Smak til med salt og pepper.
  2. Bland sammen ingrediensene til balsamicovinaigretten.
  3. Vend fisken i litt mel og stek den i olivenolje.
  4. Rist pinjekjernene gylne i en tørr stekepanne og ha dem i en skål. Del sitronene i to og stek dem i stekepannen til snittflaten er litt gyllen.
  5. Server fisken med selleri- og potetmos, balsamicovinaigrette, pinjekjerner, urtedryss og sitron.