Torskefilet med råkostsalat og soyasaus

Torskefilet med råkostsalat og soyasaus

Enkel og god fiskerett til travle dager.

Ingredienser

Torskefilet med råkostsalat og soyasaus

  • 1 pk Billig middag for 1 Torskefilet
  • 0,5 ts Flaksalt
  • 1 ss Flytende margarin
  • 1 pk Boil in Bag fullkornsris
  • 1 ss Sesamfrø
  • 2 ss Koriander finhakket
  • 0,5 stk Sitron

Slik gjør du

  1. Riv gulrøttene og kålroten med et rivjern eller en mandolin. Skjær rødløken og rødkålen i tynne skiver. Vend alt sammen og sett råkostsalaten til side. Bland soyasaus, honning og finhakket chili i en bolle. Kok risen etter anvisning på pakken. Salte fisken og stek den i en stekepanne med smør på middels til høy varme, ca. 6 minutter. Server den sammen med risen og råkostsalaten, med soyasaus og sitronsaft over. Topp med sesamfrø og koriander